Sposób przygotowania

Białka ubić z cukrem na sztywną pianę.
Żółtka i mąki wymieszane z proszkiem do pieczenia dodać delikatnie do białek, wymieszać.
Wylać ciasto na wysmarowaną blachę, piec ok. 25 minut w 180 stop.

MASA
Budyń śmietankowy ugotować według przepisu na opakowaniu, tylko zamiast mleka, ugotować go na wodzie.
Zestawić z ognia i wsypać do budyniu galaretkę, wymieszać.
Odstawić do ostygnięcia.
Następnie masę zmiksować z margaryną Kasią.
Biszkopt przekroić na 2 części, posmarować ciasto masą i położyć na masie 2 część biszkoptu, posypać wierzch cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Ciasto na 5.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    pyszne musi być
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !