Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mięso do chleba

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

łopatka bez kości 1 kg
marchew obrana 1 szt
pietruszka obrana 1 szt
seler obrany 0,5 szt
por umyty 1 kawałek mały
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Mięso do chleba

Do garnka z wrzącą wodą, włożyć mięso, i przygotowane warzywa. Dodać przyprawy, gotować do miękkości.
Ugotowaną łopatkę wyjąć z rosołu, ostudzić i kroić na plastry do chleba.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sarenka 04.06.2011 12:32
Fajny sposób na domowa wedline
gusia1000 01.03.2011 23:35
Pycha.
Mati13 11.11.2010 08:59
pyszne!
Smakosz6 10.10.2010 16:00
ale super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak