Sposób przygotowania

Ugotowane buraki ścieramy na tarce o dużych oczkach.Sparzony chrzan ścieramy na drobno. Rodzynki też sparzymy i osuszymy napapierowym ręczniczku. Wszystko razem mieszamy dodając kminek. Doprawiamydo smaku cukrem, solą, sokiem z cytryny oraz czerwonym winem.

Komentarze

  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Ciekawy pomysł!
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Takich buraczków to ja nie jadłam:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    a i bez kimnku pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    pipi765

    tez lubie bez kminku
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    jakos unikam kminku
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Lubię kminek, ale takiego połączenia nie znałam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Lubię kminek, ale takiego połączenia nie znałam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Ciekawe połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !