Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cukinia nadziewana

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łyżka śmietany świeże pomidory duszone koperek lub natka
mięso mielone 50 dag
jajko 2 szt.
ryż 2 szt.
cukinia
sól
Pieprz czarny mielony Prymat
mąka 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia nadziewana

Cukinię obrać ze skóry , wydrążyć. Przygotować masę mięsną z dodatkiem jajek, posiekanej cebuli. ryżu i rzypraw. Nałożyć farsz do cukini i dusić w niewielkiej ilości wody. Gdy zmięknie doprawić sos pomidorami i zagęścić mąką wymieszaną ze śmietaną. Wierzch posypać świeżym koperkiem lub natką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 05.05.2013 23:01
zdecydowanie to są moje smaki :)
Zosia1 29.03.2013 09:00
ciekawa i smaczna
Granita 19.02.2013 13:14
zachęcające i pożywne
TEtalicha 01.12.2012 21:11
o jakie piekne zdjęcie
anemon 31.10.2012 14:05
Bardzo smacznie, bardzo pysznie.
Koper 07.03.2012 23:00
wygląda naprawdę świetnie
czekoladka_m 03.10.2011 12:56
Bardzo oryginalne:)
Motorek 12.09.2011 10:25
pycha
ben-ka 03.06.2011 08:14
same pyszności.
Mysiunia 24.02.2011 16:13
pyszne:)
Natalia/tubisiek 02.11.2010 13:51
bardzo fajnie wygląda :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak