Składniki:
mięso mielone | 250 g |
cebula | 2 szt |
pieczarki | 300 g |
ser w plastrach | 8 szt |
ketchup pikantny | 250 ml |
sól, pieprz | do smaku |
Majeranek suszony Prymat | 1 szczypta |
czosnek | 1 ząbek |
jajko | 1 szt |
żurawina | |
karkówka | 500 bez kości |
mięso mielone | 250 g |
cebula | 2 szt |
pieczarki | 300 g |
ser w plastrach | 8 szt |
ketchup pikantny | 250 ml |
sól, pieprz | do smaku |
Majeranek suszony Prymat | 1 szczypta |
czosnek | 1 ząbek |
jajko | 1 szt |
żurawina | |
karkówka | 500 bez kości |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: