Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smażona ryba w panierce z mąki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka
sól
olej
ryba (filet)

Przepis i sposób przygotowania na: smażona ryba w panierce z mąki

Posolone kawałki ryby oprószyć mąką, obrumienić na rozgrzanym tłuszczu, odstawić aby doszły.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 04.04.2012 18:37
pycha
berys18 02.01.2011 20:21
bardzo lubie taka rybke

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak