Sposób przygotowania

Kawałki ryby, otrząśnięte z mleka, posolić i bez żadnych dodatków smażyć na rozgrzanym tłuszczu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo ciekawe jak smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sprawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    nie powiem że nie ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    takieproste a takie smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !