Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety jajeczno-serowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 8 szt
sól
olej
żółty ser starty 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety jajeczno-serowe

6 jaj ugotować na twardo, wystudzic, obrac i pokroić w kostkę (ja to robie za pomocą specjalnej kratki). Dodac 2 surowe jaja, tarty ser, sól i pieprz ziołowy i tyle tartej bułki zeby masa miała konsystencje tej na kotlety mielone.. Wszystko dokładnie wymieszać. Smażyć na oleju z obu stron na złoty kolor. Jesli ktos chce to moze dodac zeszklona na oleju posiekana cebulę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 24.01.2012 16:31
Lubi? takie:)
agnieszka189 02.11.2011 13:08
ale bym zjadła...
anemon 09.09.2011 07:57
Bardzo smaczne kotlety.
eli_555 01.05.2011 23:12
Pysznie wyglądają,muszę takie zrobić.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak