Sposób przygotowania

Pieczywo obrać ze skórki, zalać kilkoma łyżkami wody z sokiem cytrynowym, a gdy napęcznieje rozdrobnić. Cebulę i łodygi selera drobno posiekać. Czosnek zmiażdżyć. Mięso wymieszać z pieczywem, cebulą, selerem i czosnkiem oraz jajkiem. Doprawić do smaku solą, pieprzem i curry - masa mięsna powinna mieć orientalny smak. Wstawić do lodówki na conajmniej 1 godzinę. Mokrymi rękami formować niewielkie kulki i smażyć na złoty kolor.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ciekawe :)
  • 8
    original
    Opublikowano

    plocia

    chyba smaczne muszą być
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    są smaczne, wypróbujcie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    hmmmmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !