Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka roztłuc, wymieszać masło z czosnkiem i przyprawami, najlepie z bazylią, ziołami prowansalskimi i sokiem z cytryny. Rozłożyć piersi i posmarować masą. Następnie uformować w roladki i obtoczyć w mące, poźniej w jajku z przyprawami Prymat (np. sól, pieprz, zioła) według uznania i na koncu w bułce tartej. Mozna je piec na głębokim oleju bądż normalnie na patelni.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    unikat23

    Smacznie wyglądają, na pewno spróbuje
  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    no popisowe danie może byc tak ladnie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    muszę wypróbować ;) Dodam do księgi ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    pycha.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Elżbieta18

    Robię podobne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Joanna120

    mniam super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam aż ślinka cieknie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek14

    wyglądaja ekstra!i pewnie tak smakują
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    wyglądają naprawdę pysznie:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    pychota
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    muszą być pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !