Sposób przygotowania

cukinie przeciąć na kawałki dekoracyjnie jak na zdjęciu
wydrążyć łyżką miąsz i nasiona ( nie wyrzucać )
mięso mielone przysmażyć z cebulką ... dodać posiekane środki cukini
poddusić z przyprawami
zdjąć z ognia .. dodać natkę pietruszki wymieszać i napełnić cukinki
posypać startym żółtym serem
ułożyć w natłuszczonej brytwance ( wystarczy zwilżyć oliwą )
zapiekać 30- 40 min w temp ok 160° C

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bernika

    niezwykle elegancko! pieknie podana.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gryczyn

    Pięknie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    Pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Psycholcia

    ja też lubie takie pyszne rzeczy:):) dobre też są pomidorki:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Apetyczne
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pięknie podane.Uwielbiam cukinię.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !