Sposób przygotowania

Kalarepki i marchewki obrać ze skórki i zetrzec na tarce o grubych oczkach. Wymieszać ze śmietaną, doprawić solą, pieprzem, cukrem i sokiem z cytryny. Ułożyć w salaterce, posypać zieleniną.
Podawać do mięs na gorąco.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam taką
  • 7
    original
    Opublikowano

    plocia

    jest po prostu rewelacyjna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacyjna
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczna i zdrowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczny dodatek do mięsa
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowita surówka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszna surowka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !