Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka pokroi na kawałki wielkość według życzenia i moczyć w marynacie z przyprawy do grilla i kurczaka prymat . Cebule rozwarstwić i każdą z warstw pokroić na 4 części . Paprykę pokroi w dość duże kwadraty . Wszystko to nałożyć na patyczki w dowolnej kolejności lecz pamiętając o tym iż najwięcej mamy kurczaka i trzeba go dobrze zagospodarować . Po upieczeniu szaszłyka należy polać go miodem dla polepszenia walorów smakowych

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wzorcowo opisany sposób przygotowania! próbowałam-wspaniałe!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Muszę to wypróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pysznie się zapowiada
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !