Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbaski z chrupiącą panierką

3.0
(11)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kiełbasa grillowa 1,5 kg
miód płynny 1 mały słoik
przyprawa do grila 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbaski z chrupiącą panierką

Kiełbaski przed położeniem na ruszt polewamy miodem najlepiej przy użyciu silikonowego pędzelka . Dobrze wypieczona kiełbaska ma bardzo chrupiącą skórkę dzięki miodowi , ale gdy po upieczeniu kiełbaski posmarujemy ją po raz drugi miodem otrzymamy pyszny posmak miodu , po prostu niebo w Gębie .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 22.10.2013 09:54
pyszne kiełbaski
mamusia1 23.08.2013 08:52
wspaniałe!!!!!!
mamusia1 27.07.2013 12:08
pychotki!!!!!
Joanna108
Joanna108 08.01.2011 19:30
Lubię wykorzystywać miód w kuchni. Dodaje on potrawom wspaniałego smaku i koloru.
Beata73 16.09.2010 15:05
pyszna, chrupiąca skórka! pychotka!
Dorota76 03.09.2010 10:46
już nie mogę doczekać się grilla
Beata73 02.08.2010 18:11
super!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak