Sposób przygotowania

Kiełbaski przed położeniem na ruszt polewamy miodem najlepiej przy użyciu silikonowego pędzelka . Dobrze wypieczona kiełbaska ma bardzo chrupiącą skórkę dzięki miodowi , ale gdy po upieczeniu kiełbaski posmarujemy ją po raz drugi miodem otrzymamy pyszny posmak miodu , po prostu niebo w Gębie .

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    już nie mogę doczekać się grilla
  • 6
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszna, chrupiąca skórka! pychotka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubię wykorzystywać miód w kuchni. Dodaje on potrawom wspaniałego smaku i koloru.
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pychotki!!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniałe!!!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszne kiełbaski

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !