Sposób przygotowania

Sałatę wyłożyć do miski.
Mięso udka oddzielić od kości i pokroić w paski i wrzucić do sałaty..
Majonez połączyć z jogurtem.
Doprawić do smaku solą czosnkowo ziołową, pieprzem i chili.
Sos majonezowo jogurtowy polać na sałatę, delikatnie wymieszać i odstawić na 5 minut.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Zdrowo i smacznie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    ptcha sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    miało być pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    fajny przepis lubię takie sałatki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !