Sposób przygotowania

Z mięsa mielonego, które wcześniej przyprawiłam solą,pieprzem,dodałam pokrojoną cebulkę oraz odrobinę bułki tartej i jajko uformowałam małe klopsiki, obtoczyłam w bułce tartej i usmażyłam na oleju.

Z wody,ketchupu,koncentratu,cukru,oleju i octu ugotowałam zalewę.Gorącą zalewą zalałam klopsiki, na których wcześniej ułożyłam warstwę zeszklonej cebuli.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Megg

    bardzo smaczne klopsiki
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela9

    U mnie często goszczą takie klopsiki, pyszności.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konczi

    moje smaki pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    margaret

    lubię klopsiki:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jadwiga/Jaga85

    Pyszny obiadek!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !