Sposób przygotowania

Kapustę pekińską, marchewkę, szpinak opłukać i osuszyć. Marchewkę obrać,a następnie zetrzeć na tarce jarzynowej, kukurydzę osączyć z zalewy i przelać wrzątkiem. Świeży szpinak i kapustę pekińską drobno poszatkować. Warzywa wymieszać ze sobą. Z oliwy, soku z cytryny, soli i pieprzu przygotować sos, polać nim surówkę i dokładnie wymieszać.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    ze szpinakiem jeszcze nie robilam,
  • 1
    original
    Opublikowano

    madagaskar

    Pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    zapowiada sie smaczniutko :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    szpinaku nie znoszę
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    pekińczykowi sąsiadki na pewno by smakowała
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    szpinak to nie dla mnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    ciekawe połącznie, muszę spróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Jaka kolorowa :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ale fajne połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszna do obiadu
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    lubię szpinak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !