Sposób przygotowania

Bakłażany pokrój w grube pastry usmaż z obu stron.Sos: Orzechy zmiel w moździeżu.Czosnek rozetrzeć z solą, dodać do orzechów.Dodać smieloną kolendrę, szczyptę ostrej papryki ocet winny. następnie dodawać bulionu i rozcierać.Sosem polewać plastry bakłażanów.Podawać można na gorąco ale także smakuje na zimno jako przekąska.Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    To by mi smakowało !
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    oo fajne połączenie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Danie ekskluzywne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !