Sposób przygotowania

Z podanych składników zarobić dość wolne ciasto. Podsypując mąką rozwałkować ciasto na grubość 1 cm. Kroić w kwadraty (5 cm na 5 cm). Ułożyć na brytfannie i piec w piekarniku w temperaturze 180 stopni przez ok 20 min. Podawać z bitą śmietaną lub dżemem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 9
    original
    Opublikowano

    plocia

    rewelacja
  • 7
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    mniam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    mniam,mniam;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo lubię takie placki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !