Sposób przygotowania

Białą kapustę należy bardzo drobniutko poszatkować. Fasolę ugotować do miękkości, czerwoną paprykę pokroić w drobniutką kosteczkę. Kukurydze odsączyć z zalewy. Marchewkę zetrzeć na tarce jarzynowej. Ogórka posiekać w drobną kosteczkę. Wszystkie składniki należy ze sobą połączyć i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Takowej jeszcze nie jadłam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    ja też
  • 2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Kapustka z fasola - czemu nie - do wypróbowania
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy przepis
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    bomba
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    z fasolą nie jadłem jeszcze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    świetna do ryby
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    spoko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    fajniutka
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super surówka
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Super połączenie :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !