Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dip jajeczny

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jogurt bałkański 1 szt.
Musztarda francuska Prymat 1 łyżka
majonez tradycyjny 2 łyzki
szczypiorek posiekany 2 łyzki
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
jajko ugotowane na twardo 4 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: dip jajeczny

Jajka obrać ze skórki i zmiksować z pozostałymi składnikami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łucja1 18.02.2011 17:01
pyszny i pasuje do każdego chlebka!
Łucja1 18.02.2011 17:01
pyszny i pasuje do każdego chlebka!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak