Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną odcisnąć i drobno pokroić. Marchewki i jabłko należy umyć i obrać, następnie zetrzeć na tarce jarzynowej o grubych oczkach, dodać do kapusty. Do surówki należy dodać 3 łyżki oliwy, sól, pieprz i dokładnie wymieszać.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    kiszona kapusta,pysznisci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam kiszoną kapustę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    też taką robię - jest smaczna :))
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    niesamowite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    bomba
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    jadłem już taką
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    robię taką
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    uwielbiam taką
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczna propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    lubimy takie surówki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    lubię taką surówkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo lubię taką surówkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !