Sposób przygotowania

Z pomidorów ściąć górę tak żeby powstała
czapeczka. Środek wydrążyć. Na patelni
rozgrzać 4 łyżki oleju, dodać posiekaną cebulę
i podsmażyć. Następnie wsypać ryż, koper,
pokrojony środek z pomidora i
drobno pokrojoną parówkę. Doprawić
przyprawami dość obficie.Wszystko
poddusić kilka minut. Na dno każdego
pomidorka położyć plaster salami i napełnić
farszem. Przykryć czapeczką. Zapiekać około
15-20 min.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krysia50

    Dobry przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Fajne, lekkie jedzenie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !