Sposób przygotowania

Garnek smarujemy smalcem. Ziemniaki kroimy w plasterki, marchew, cebulę, boczek, kiełbaskę w kostkę. Natkę siekamy. Układamy warstwami w garnku. Posypujemy kucharkiem i pieprzem i dajemy na wierzch trochę smalcu. Pieczemy na małym palniku do miękkości. Mieszamy. Dodajemy na ciepło najlepiej z kwaśnym mlekiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Wyglądają przepysznie :))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dommowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale smaczne
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    uwielbiam to danie!! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetny pomysł na pyszne jedzonko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !