Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba po singapursku

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z mintaja 40 dkg
białka jaj 3 szt.
mąka kukurydziana 3 łyżki
olej do smażenia 150 ml
Przyprawa curry orientalna Prymat 1 łyzka
Sól czosnkowa jodowana Prymat 2 łyzki
ananas z puszki 1 puszka
wino białe wytrawne 100 ml.

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba po singapursku

Rybę namoczyć w białkach,obtoczyć w mące i usmażyć. Przełożyć do garnka,podlać winem, doprawić solą i curry i podgrzać na wierzch ułożyć ananasy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 10.09.2013 18:49
ma ciekawy smak
mala2021 28.10.2011 14:56
ciekawy przepis
Łucja1 09.02.2011 12:07
sory za powtórkę ale to nie moja wina!! tylko komputera!!!
Łucja1 09.02.2011 12:06
ciekawa!
Łucja1 09.02.2011 12:06
ciekawa!
Łucja1 09.02.2011 12:06
ciekawa!
tulipan
tulipan 03.09.2010 19:07
uwielbiam ryby

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak