Sposób przygotowania

Mięso pokroić i rozbić tłuczkiem. Namoczyć w mleku. Obtoczyć w panierce i smażyć na oleju.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    krysia50

    Dobra panierka kokosowa.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    pyszna ta panierka!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    pyszna ta panierka!
  • 0
    original
    Opublikowano

    kitka

    na pewno spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    robiłam takie miesko i jest pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawe, musz? wypróbowa?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !