Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba panierowana

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet rybny 4 szt.
mleko 100 ml.
panierka do ryb 1 szt.
olej do smażenia 1/2 szkl.

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba panierowana

Filety umyć,namoczyć w mleku i obtoczyć w panierce. Smażyć na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 27.02.2013 16:11
pyszna taka rybka
Łucja1 03.02.2011 15:52
wspaniała!
Łucja1 03.02.2011 15:52
wspaniała!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak