Podkręć Smak Wielkanocy

Sposób przygotowania

Krok 1

Wątróbkę oczyścić z błon, umyć i dobrze osączyć na sitku. Cebulę obrać, pokroić w piórka. Jabłko obrać, pokroić w plasterki usuwając gniazda nasienne. Na patelni rozgrzać olej i podsmażyć cebulę. Dodać jabłka i wymieszać.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kasia35

    takiego połączenia jeszcze nie próbowałam :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowicie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ciekawe połączenie :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszna wątróbka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    fajny pomysł z jabłkiem
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny obiadek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    często robię taką wątróbkę z jabłkiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    polecam, uwielbiam wątróbkę z jabłkiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    cos w sam raz dla mojej babci, watrobkowego łakomczucha :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniały pomysł z tym jabłkiem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !