Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa pomidorowa-myśliwska

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

porcja rosołowa z kurczaka 1 szt.
pomidorowy przecier 1 szt.
śmietana 18 proc 1/2 op.
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt.
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
bulion 3 szt.
włoszczyzna 1 (krojona w paski)

Przepis i sposób przygotowania na: zupa pomidorowa-myśliwska

Porcje rosołową zagotować i odcedzić. Do wywaru dodać włoszczyznę, kostki rosołowe,przyprawy i pogotować 15 minut. Potem dodać przecier pomidorowy i bazylię.Zasypać ryżem lub makaronem,Doprawić śmietaną,sola i pieprzem do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 07.03.2014 09:44
dzisiaj mam na obiad, bardzo lubię
mamusia1 06.11.2013 08:35
super smak i aromat!
mamusia1 22.08.2013 08:44
bardzo smaczna
AURELKA 26.09.2012 18:19
wspaniała
Miki 24.02.2012 13:31
super
Papryczka 16.11.2011 16:18
smaczna
Krystyna32 01.05.2011 10:24
super
Dorota76 10.09.2010 10:58
Uwielbiam pomidorową zwłaszcza taką SUPER
mamusia1 22.08.2010 18:44
no bo to ja go dodałam a nie ty!
Beata73 22.08.2010 18:38
ok!dzięki komuś za zdjęcie! na pewno ja go nie dodawałam!
Beata73 01.08.2010 09:13
wspaniała!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak