Sposób przygotowania

Cebulę obrać i pokroić,podsmażyć na oleju. Mięso pokroić w drobna kostkę i smażyć do miękkości z cebulą,podlać wodą,dodać kostki bulionowe,kapustę pokrojoną a na koniec koperek i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Beata73

    ekstra!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandra55

    Musi być dobre :D!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo interesujący przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    robię taką często!
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    jesień to pora na takie dania z kapusty!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !