Składniki:
mielone mięso indycze | 60 dkg |
chleb tostowy | 4 kromki |
cebula | 2 sztuki |
jajko | 2 sztuki |
posiekana zielenina | 1 garść |
starty ser | 1 garść |
starta gałka muszkatołowa | |
sól, pieprz | do smaku |
tłuszcz do smażenia | |
mleko | kilka łyżek |
mielone mięso indycze | 60 dkg |
chleb tostowy | 4 kromki |
cebula | 2 sztuki |
jajko | 2 sztuki |
posiekana zielenina | 1 garść |
starty ser | 1 garść |
starta gałka muszkatołowa | |
sól, pieprz | do smaku |
tłuszcz do smażenia | |
mleko | kilka łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: