Sposób przygotowania

Cebulę pokrojoną w piórka i paprykę w paseczki podsmażamy na oliwie.

Ze szprotek usuwamy głowy i kręgosłup, mięso rwiemy na kawałeczki.

Jajka mieszamy z solą i pieprzem i startym na tarce żółtym serem.

Powstałą mieszanką równomiernie zalewamy warzywa. Mięso szprotek układamy na wierzchu.

Smażymy z obu stron na rumiano.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    pewnie smaczny ten omlecik
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    rewelacyjny
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ciekawy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ze szprotkami to dla mnie nowość- ciekawe...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !