Sposób przygotowania

Kurę umyć, posolić wewnątrz. Ziemniaki ugotować, utłuc. Cebulę przesmażyć lekko w gęstym smalcu, wymieszać z ziemniakami, doprowadzić do smaku solą i pieprzem. Masą tą napełnić kurę, zaszyć białą nicią, ułożyć w brytfannie i piec w piekarniku ok. 1 godziny, polewając od czasu do czasu odrobiną wody, a potem sosem powstałym z pieczenia.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś innego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    wow polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !