Sposób przygotowania

kasze gotujemy na lekko osolonej wodzie.marchewki i pietruszki obieramy i gotujemy.cebulę kroimy w kostkę i szklimy na oleju.kasze mielimy z warzywami.wkładamy do mięsa,dodajemy cebulę,wbijamy jajka.wsypujemy natkę,przyprawy i dokładnie mieszamy.formujemy kotlety obtaczamy w bułce tartej.smażyć na rozgrzanym tłuszczu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Pycha,3w1.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    świetny przepis
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    właśnie czegoś takiego szukałam na jutrzejszy obiad :):)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !