Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chrupiące nadziewane bułki

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułki 4 szt
parówki 4 szt
cebula 2 szt
papryka czerwona 2 szt
ser żółty 10 dag
jajko 2 szt
kukurydza w puszce 0,5 szt
olej do smażenia
sól
pieprz
groszek konserwowy 0,5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Chrupiące nadziewane bułki

Z bułek ścinamy wierzchy i wydrążamy miąższ.
Cebulę, papryki kroimy w kostkę i podsmażamy na rozgrzanym oleju. Jajka gotujemy na twardo i również kroimy w kostkę. Groszek i kukurydzę odsączamy z zalewy. Parówki kroimy w talarki i ścieramy ser na tarce o dużych oczkach. Mieszamy wszystkie składniki, doprawiamy solą i pieprzem i nadziewamy bułki.
Pieczemy 10 min w 180 st. Posypujemy serem i zapiekamy, aż ser się roztopi. Polewamy keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania84 04.12.2013 23:49
szybkie i pyszne na kolację:)
ciekawska 06.11.2013 09:13
mniam mniam
Angelika10 20.10.2013 18:42
pyszne bułeczki
Megg 12.10.2013 20:56
smaczne jedzonko :-)
joanna__s 12.10.2013 20:50
Chyba zrobie jutro na śniadanie.
mariel78 12.10.2013 20:25
aż zgłodniałam
Agata
Agata 12.10.2013 20:02
ciekawy przepis:)
Mysiunia 12.10.2013 19:34
bardzo smaczny pomysł :)
Kasnaj 12.10.2013 19:09
takie lubię :)
lara 12.10.2013 19:00
szybka i pyszna przekąska

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak