Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos koperkowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jogurt szkalnak
żółtko jajek
sok z połowy cytryny
pęczek koperku 2
musztarda łyżka
cukier
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Sos koperkowy

Jogurt wymieszać z żółtkiem i sokiem z cytryny. Dodac posiekany koper przyprawić musztardą cukrem i solą. Można podawac do wędlin jaj na twardo.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 23.09.2010 08:48
lubie z jajkiem na twardo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak