Sposób przygotowania

Rozdzieramy na kawałki umytą sałatę, dodajemy kefir, solimy do smaku. Wszystko delikatnie mieszamy. Wstawiamy na 20 minut do lodówki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pipi765

    tylko nie kefir jakos nieprzepadam za kefirem
  • 2
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    hm... ja też nie bardzo jestem za kefirem
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ja robię z jogurtem naturalnym kefir to się pije do ziemniakow
  • 0
    wielkanoc-2014
    Opublikowano

    izi1983

    A ja robie z tym co mam pod ręką, z dobrym kefirkiem także
  • 0
    original
    Opublikowano

    eliza135

    ja zawsze robię tylko z jogurtem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !