Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać , ugotować w osolonej wodzie na pół miękko. Odcedzić , pokroić w plastry. Foremkę do zapiekanek wysmarować 1 łyżką oliwy. Ułożyć plastry ziemniaków. Żółtko zmieszać ze śmietanką i zalać ziemniaki. Posypać natką i skropić pozostałą oliwą . Zapiekać ok. 30 minut w piekarniku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    smacznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    ciekawe i jestem pewna że przepyszne! :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    maryśka

    Pyszne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !