Sposób przygotowania

Mąkę posiekać z żółtkami, masłem wodą, zagnieść ciasto. Schłodzić na 3 godziny, Z mleka,mąki ziemniaczanej, żółtka ugotować budyń i ostudzić. Do zimnego dodać cukier i spirytus i zmiksować. Ciasto wyjąć z lodówki,rozwałkować i upiec 2 placki. Zimne placki przekładać masą budyniową i wierzch posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    W tych kremówkach najlepszy jest wyczuwalny posmak alkoholu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    bardzo takie lubię!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    bardzo takie lubię!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    magmonika1995

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    uwielbiam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !