Sposób przygotowania

Umyte jabłka pieczemy, przecieramy przez sito. Żelatynę rozpuszczamy w małej ilości gorącej wody. Z białek ubijamy sztywną pianę, wykładamy na przecier z jabłek, na pianę dodajemy cukier puder, ostrożnie mieszamy, dodajemy żelatynę. Wykładamy do salaterki zwilżonej wodą, studzimy w chłodnym miejscu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    uwielbiam takie musy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    pyszny! idealny do bitej śmietany :)
  • 8
    original
    Opublikowano

    kotlet

    świetne danie
  • 4
    original
    Opublikowano

    magical66

    w kolejce do spróbowania
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    niezły

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !