Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w plasterki, dusimy na patelni aż się zeszkli. Dodajemy marchewkę i pietruszkę startą na tartce o dużych oczkach i drobno posiekany seler. Delikatnie solimy i doprawiamy do smaku resztą przypraw. Dusimy pod przykryciem ok 15- 20 min., co chwilę mieszając. Rybę posypujemy Kucharkiem i odstawiamy na 15 min. Następnie rybę wkładamy na patelnię, Przykrywamy podduszonymi warzywami i dusimy aż ryba zrobi się biała. Wtedy dellikatnie odwracamy i smażymy jeszcze chwilę. Podajemy z ziemniakami i duszonym groszkiem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !