Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kwaśnica spod Babiej Góry

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pokrzywy 1 garść
grzyby suszone 2 dkg
cebula biała 2 szt.
czosnek 1 łyzka
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
włoszczyzna 1 (krojona w paski)
schab 75 dkg
kapusta kiszona 0.5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: kwaśnica spod Babiej Góry

Mięso wraz z jarzynami gotować na małym ogniu aż będzie miękkie. Dodać pokrojoną cebulę, grzybki. Mięso rozdrobnić, doprawić do smaku, a na końcu dodać pokrzywę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 29.07.2013 08:18
za tydzień będę taką degustować
wazka 01.07.2012 09:01
super
wazka 01.07.2012 09:01
super
rosik93 16.10.2011 16:48
mniam
teresa18 11.08.2011 19:17
no no niezła
Smakosz6 23.04.2011 10:34
mmmmmmmmmmmmmmm
Łucja1 29.01.2011 16:44
super!
Łucja1 29.01.2011 16:44
super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak