Sposób przygotowania

Z pieczarek wykręcić ogonki i wraz z 1 całą pieczarką bardzo drobno usiekać . Usmażyć na 1 łyżce oliwy. Posolić , popieprzyć , dodać 1/3 roztrzepanego jajka i 1 łyżkę bułki tartej i koperek .Pozostałe kapelusze pieczarek obsmażyć na rumiano z obu stron . Zdjąć z patelni. Farsz podzielić na 6 porcji . Na każdy kapelusz położyć porcję farszu . pieczarki panierować w pozostałym jajku i bułce tartej . Usmażyć na rumiano .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Wieki nie jadlam, a lubie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Są pyszne, a do nadzienia można dorzucić jeszcze inne składniki, wg upodobania.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !