Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa cebulowo-oscypkowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 2 szt.
pietruszka 1 szt.
seler 1/4 szt.
por 1 szt.
papryka 1 łyżeczka
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
oscypek 250 g
woda 1i 1/2 litra

Przepis i sposób przygotowania na: zupa cebulowo-oscypkowa

Jarzyny obrać i ugotować w wodzie.zmiksować. Doprawić przyprawami a na końcu dodać oscypek starty na grubej tarce. Podawać z grzankami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 02.11.2013 08:12
pyszna zupka
Beata73 25.08.2013 14:58
pachnie górami
Zoso 02.05.2011 17:00
pożywna zupa :)
Łucja1 25.01.2011 14:39
smaczna i aromatyczna zupka
Łucja1 25.01.2011 14:39
smaczna i aromatyczna zupka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak