Sposób przygotowania

Królika obsmażyć na pokrojonej słoninie, posypać kminkiem i przyprawami, dolać piwo na końcu powidło i imbir.

Komentarze

  • 8
    original
    Opublikowano

    Beata73

    dobre i smaczne!!
  • 8
    original
    Opublikowano

    Beata73

    rewelacyjne na niedzielny obiad!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na niedzielę to zrobię
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    w sam raz na odświętny obiad!
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Uwielbiam królika w śmietanie muszę wypróbować Twojego
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Dawno nie robiłam królika.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszny !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Sama nie przepadam za królikiem, ale mój ojciec często go jada, więc spiszę przepis dla niego :).
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !