Sposób przygotowania

Twaróg zmielić. Mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia, dodać pokrojone masło. Składniki posiekać. Wsypac cukier wymieszany z cukrem waniliowym. Dodać jajka i ser. Szybko wyrobić masę. Ciasto rozwałkować, szklanką wyciąć placuszki. W każdym zrobić dziurkę. Smażyć oponki w rozgrzanym tłuszczu na złoto. wyjąć z tłuszczu, osączyć na bibule. Ostudzić. Zanużyćdo połowy w czekoladzie lub polać czekoloadą.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Alicja34

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    palce lizać
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    minka

    ślinka cieknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    mmmm pychotka ;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    az mi slinka kapie na takie oponki z czekolada :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    pipi765

    bosko wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    co za wspaniały widok, pełen profesjonalizm !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    napewno dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !