Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bulion cytrynowy

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wywar z wędzonki 1 i 1.2 litra
cytryna 1 szt.
żółtko jajek 1 szt.
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: bulion cytrynowy

Wywar zagotować,odlać szklankę i rozmieszać w nim żółtko i sok z cytryny. Dodać do wywaru. Skórkę z cytryny zetrzeć do bulionu. Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

madagaskar 23.11.2010 21:59
smaczne
stokrotka 12.11.2010 22:35
no właśnie z czym?
Łucja1 29.08.2010 16:08
z czym go podawać?
Beata73 30.07.2010 10:43
dobry!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak