Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta z marchewką i selerem naciowym

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

młodej kapusty 1/2
duża marchewka 1
cebula 1
łodygi selera naciowego 3
pęczka koperku 1/3
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku
sok z cytryny
olej kilka łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta z marchewką i selerem naciowym

Kroki postępowania

1
Kapustę opłukać z drobinek piasku i posiekać. Seler i koper umyć, posiekać a cebulę obrać i po umyciu pokroić w kostkę. Marchew obrać, umyć i zetrzeć na tarce o grubych oczkach
Krok 1 - Kapusta z marchewką i selerem naciowym foto
2
Wszystkie przygotowane składniki wrzucić do miski i dodać przyprawy z potem wymieszać.
Krok 2 - Kapusta z marchewką i selerem naciowym foto
3
Gotową surówkę odstawić aby smaki się przegryzły na kilka minut. W razie potrzeby jeszcze doprawić.
Krok 3 - Kapusta z marchewką i selerem naciowym foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joannasz3190 01.10.2013 10:59
Pyszności :)
gosia47-47 01.10.2013 10:20
danie godne polecenia a na pewno zrobienia :)
as28 01.10.2013 10:20
mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak