Sposób przygotowania

- Z każdej kromki chleba Mulatek wykroić za pomocą kieliszka do jajek po 3 kółka .Posmarować masłem .Położyć biały ser .Brzegi obtoczyć w wymieszanym z pokrojoną natką pietruszki pokrojonym drobno koperku .Z wierzchu posypać utartymi na tarce rzodkiewkami.

- 3 kromki chleba tostowego pokroić na kwadraty ( 4 z każdej ) Posmarować masłem . Położyć wiórki łososiowe. Udekorować gałązką koperku.

-Na krakersy nałożyć pastę jajeczną zrobioną z jajka i łyżeczki majonezu. Udekorować
szczyptą czerwonego kawioru

-Połówki kromek długiej bułki posmarować masłem , chrzanem .Położyć kiełbasę Krakowską .Udekorować kleksem majonezu i listkiem pietruszki.

-3 kromki chleba tostowego przekroić na trójkąty ( po 4 z każdej kromki ).Posmarować masłem , pastą rybną . Dekorować korniszonem

-3 kromki chleba tostowego pokroić na kwadraty ( po 4 każda kromka ) . Posmarować masłem . Posypać tartym żółtym serem .Dekorować zieleniną .

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !